top of page

Ik help jou, IT leider, zelfsturende teams te bouwen die voor business waarde gaan, zodat je zelf meer tijd hebben voor strategie, relaties en lange termijn visie.

Schermafbeelding 2022-03-25 om 09.28.07.png
1280px-Capgemini_201x_logo.svg.png
pinklogo.png
logo-black-red-transparent.png
tunga.png
Info-Support-30cm-300DPI-PNG.png

Ben jij CTO, IT manager, Chapter Lead/Lijnmanager of Team Lead?

Ergens in jou kriebelt het. Je merkt dat slechts je werk doen, of kwaliteit leveren niet meer voldoende is. Je ziet regelmatig dat het beter kan, maar je hebt het mandaat niet om echt veranderingen door te voeren. Of je mist de skills om anderen mee te krijgen.

 

Want hoe fijn zou dat zijn. Met gemak anderen overtuigen. Met gemak jouw team leiden. Met gemak de koers bepalen.

 

Tot nu toe bracht jouw technische kennis tot waar je nu bent. Voor die volgende stap is iets anders nodig. En dan heb ik het niet over soft skills. Ik heb het over LEIDERSCHAP.

De moed en durf om ongemakkelijke gesprekken te starten. De moed en durf om voor jouw visie te staan. De moed en durf om (interne) klanten te overtuigen.

Dit betekent ook dealen met uitstelgedrag. Dealen met perfectionisme. Dealen met blinde vlekken.

Dat is waar wij aan gaan werken.

Niet door te kletsen, maar door te doen.

Ben jij er klaar voor?

Hey hello! It’s me Melissa, just hanging out in the hallway of B.Amsterdam’s 3rd building.

Hey, ik ben melissa marijnen

De eerste vraag die mensen mij vaak stellen. Waarom IT'ers? Korte antwoord: omdat het klikt.

 

Ik vind IT'ers leuk. Ze zijn leergierig, lief (soms té), en pragmatisch ingesteld, waardoor we snel stappen zetten. My kind of people

 

Ik doe dit werk, oftewel mensen trainen tot bevlogen leiders, nu zo'n 15 jaar, en sinds 5 jaar train ik vooral senior IT'ers. Met langlopende klanten, dus ik doe ergens iets goed!

Wat dan? Heel simpel gezegd. Ik ben rustig en prettig in omgang, maar als ik zie dat jij jouzelf verschuilt achter onzin argumenten, dan confronteer ik jou daarmee. Als ik merk dat je alleen vanuit jouw kader blijft denken, dan trek ik je eruit. ​

Dit werkt namelijk alleen maar als we open en eerlijk communiceren. Niet alleen ik, maar ook jij. 

Scroll verder om te weten wat we precies gaan doen...

Wat klanten zeggen:

"Eindelijk een programma dat aansluit op de wereld van de IT. Iemand die begrijpt in welke context ik werk, en weet waar mijn kansen liggen."  

"Het is niet dat ik mij niet bewust was van wat ik kon bereiken, maar ik had er nooit de focus voor. Door dit programma weet ik wat ik wil, en hoe ik er moet komen."

"Melissa heeft mij gepusht om uit mijn standaard denkkader te stappen. Iets wat ik waarschijnlijk niet zonder haar coaching had gedaan. En iets wat ik echt nodig had om verder te komen. Nu ben ik lead. Anders was ik developer gebleven, en nu weet ik wat ik moet doen om architect te worden. 

The big leaP:

6 maanden - Online - Custom-made

Ambitieuze doelen

Dit programma is gericht op direct resultaat behalen. Dit betekent dat we meteen aan de slag gaan met het vertalen van jouw ambitie naar concrete doelen. 

eerlijke
feedback

Je weet niet wat je niet weet. Vandaar dat we jou bewust gaan maken waar jij onbewust onbekwaam in bent. Het gaat pijn doen, maar dan wel functionele pijn. 

Carrière
planning

We kijken ook concreet naar het grote plaatje. Waar wil je naartoe? Over 1 jaar, 3 jaar, 10 jaar. Juist die punt op de horizon zorgt ervoor dat je blijft doorzetten.

versimpeling

Want je hebt genoeg te doen. Dus we maken het zo laagdrempelig mogelijk. Een simpele aanpak, die voor helderheid zorgt.

accountability

De waan van de dag neemt de boel niet meer over. Je weet wat je wil doen. Want de doelen en stappen zijn duidelijk. Met mij als check.

Support

Kom maar op met die vragen. Ik help je bij elk klein en groot ding. Je hoeft je niet meer in te houden. Hoe meer hoe beter!

Okay, ik heb interesse.
En nu? Hoe werkt het?

Mail mij via de link hieronder, en laat mij weten wanneer je een kennismaking wil inboeken. Tijdens dit gesprek kijken we of er een klik is, of ik jou kan helpen, en of jij interesse hebt in dit programma. Ook deel ik met jou waar ik denk dat jij jouzelf echt kan uitdagen om die volgende stap te zetten. Spannend? Een beetje, maar vooral verscherpend en helpend. Tot snel?

bottom of page